Als El & VVS

Om Als EL & VVS

Om os – Historien om Als El og VVS

Hos Als El og VVS ApS er vores mission at give vores kunder kvalificeret service og rådgivning, samtidig med at det færdige produkt er solidt dansk håndværk af høj kvalitet.

Vores fornemmeste opgave er at kunderne får en flot og velfungerende løsning, der er langtidsholdbar og passer til lige præcis deres behov.

Vores dygtige medarbejdere udfører alt inden for el og VVS. Derfor er vi også totalleverandører af langtidsholdbare, fremtidssikrede løsninger – samt rådgivning på højt fagligt niveau. Det betyder også at vi kan stå for alt fra installationstjek til energivejledning og salg af artikler til el og VVS.

Vi har både erfaring og kompetencerne til at udføre kvalitetsarbejde på alle vores arbejdsområder. Vi er specialister indenfor både EL og VVS, og du er dermed garanteret engagerede og passionerede medarbejdere.

I 2013 fik vi det synlige bevis på vores kompetencer, i form af en Gazellepris. Denne pris er kulminationen på hårdt arbejde, og derfor er vi stolte over at vi siden udelukkende har udviklet os yderligere.

Vi arbejder i Syd- og Sønderjylland, og har til dagligt hjemme på Svalevej 2 i Nordborg. Vi kan derfor være behjælpelige med lige præcis dit el- eller VVS-projekt, i dette område.

Lad os løse dine el- og VVS-opgaver

Hvad end du har brug rådgivning eller service som privat, erhverv, offentlig institution eller industrivirksomhed, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os døgnet rundt og vi står altid klar til at hjælpe. For at sikre at du får den bedst mulige service, kan du herunder finde numrene til vores forskellige medarbejdere.

På den måde sikrer vi at du ikke skal sendes rundt i et telefonsystem, men derimod er sikker på at få fat i en specialist – med det samme.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe med at gøre dit projekt til virkelighed.

arbejdsmand

Teamet

Virksomheden består i dag af mange engagerede og passionerede medarbejdere. Vi arbejder alle ud fra samme mål om service og solidt dansk håndværk af høj kvalitet, så vores kunder efterlades med velfungerende og ikke mindst flotte løsninger.

Vores historie

CG Automatik bliver grundlagt
CG Automatik blev grundlagt af Christian Gehrt på adressen Augustenhofvej 19, Nordborg. De første 10 år blev der produceret strømforsyninger til industrien og man graverede skilte.
CG - En service virksomhed
Produktionen af strømforsyningerne blev nedlagt, og CG Automatik blev en servicevirksomhed. CG Automatik leverede bl.a. el-arbejde til industrien.
Ansættelse af Flemming Fønsskov
Flemming Fønsskov blev ansat og CG Automatik begyndte at fremstille styringer til industrien.
CG får autoriseret EL - Installatør
René Brink blev ansat og CG Automatik fik en autoriseret el-installatør.
VVS-installatør ansættes
Freddy Mortensen blev ansat og CG Automatik fik en vvs-installatør. Derved blev CG Automatik både en el- og vvs-installatørforretning.
CG Automatik bliver solgt
Christian Gehrt solgte CG Automatik til Flemming Fønsskov, René Brink og Henrik Petersen.
CG Automatik opkøber JEL Center
CG Automatik købte JEl Center i Nordborg af Edi Valids, hvorefter CG Automatik flyttede til Storegade 15, Nordborg.
CG Automatik skifter navn
CG Automatik skiftede navn til Als El & VVS ApS.
Bogholder ansættes
Elsebeth Bonde ansættes som bogholder.
Første EL-lærling
Vi ansatte vores første el-lærling.
Ny timeregistrering
Vi indførte ny timeregistrering med PC’er i bilerne.
Gazellevirksomhed
Vi blev udnævnt til Gazellevirksomhed.
1982
1994
1995
1998
2006
2008
2009
2009
2011
2011
2012
2013